آیا آنتی ویروس هکرها را متوقف می کند؟

12
May
2022
آیا آنتی ویروس از هک شدن دستگاه های ما جلوگیری میکند؟
با درود به کاربران و بازدید کنندگان عزیز سایت تخصصی ناد مارکت

جهت خرید لایسنس اورجینال آنتی ویروس نود 32 بر روی لینک رو به رو کلیک کنید:خرید لایسنس نود 32

جهت خرید لایسنس اورجینال ویندوز 10 و 11 بر روی لینک رو به رو کلیک کنید:خرید ویندوز
نرم افزار آنتی ویروس مهم است، اما آیا واقعاً می تواند هکرها را متوقف کند؟ یافتن آنتی ویروس مناسب می تواند بسیار خوب باشد. "اما آیا این واقعاً از من در برابر هکرها محافظت می کند؟" مانند بسیاری از چیزها، پاسخ روشن نیست. ما جزئیاتی در مورد اینکه آیا آنتی ویروس هکرها را متوقف می کند، نرم افزار آنتی ویروس چگونه کار می کند و برخی اطلاعات دیگر که فکر می کنیم در ادامه جستجوی آنتی ویروس کامل برای شما مفید خواهد بود را به شما ارائه خواهیم داد.
آیا آنتی ویروس ها می توانند جلوی هکرها را بگیرند؟

بله، نرم افزار آنتی ویروس بخش مهمی برای محافظت از امنیت دیجیتال ما و در نهایت، دفاع از خود در برابر هکرها است. آنتی ویروس "خرید آنتی ویروس" رایانه های ما را در برابر نرم افزار یا کدگذاری غیرمجاز ایمن می کند که می تواند سیستم عامل ما و مهمتر از همه، داده های شخصی ما را تهدید کند. با شناسایی تهدیدهایی مانند ویروس ها و بدافزارها، هکرها را متوقف می کند تا کاربر و سیستم بتوانند در برابر تهدیدی که ممکن است در غیر این صورت از آن اطلاعی نداشتند، اقدام کنند. این می تواند به معنای دانلود نکردن یک فایل مشکوک از اینترنت، حذف ایمیلی باشد که اطلاعات شخصی را درخواست می کند، یا وارد صفحه وبی که آنها در حال پیمایش بودند، نشوید.
هیچ آنتی ویروسی 100 درصد کامل نیست، اگرچه آنتی ویروس بخش ضروری امنیت دیجیتال است. هر روز بیش از 350000 برنامه بدافزار جدید ایجاد میشود، و این امکان وجود دارد که بدافزارهای تازه ایجاد شده از چشم آنتی ویروس ها پنهان بمانند.
آنتی ویروس چگونه کار می کند

آنتی ویروس چندین روش را برای متوقف کردن هکرها و مبارزه با کدهای غیرمجاز یا نرم افزارهایی که می تواند سیستم عامل را تهدید کند، به کار می گیرد. برای شروع، تهدیدات را در زمان واقعی شناسایی می کند. اگر فایلی را دانلود میکردیم که نرمافزار آنتیویروس آن را بهعنوان خطرناک علامتگذاری کرده بود، یک اعلان دریافت میکردیم و سپس میدانستیم که آن فایل را باز نکنیم. پس از شناسایی تهدید، نرم افزار آنتی ویروس بدافزار را حذف می کند و تلاش هکر برای به خطر انداختن اطلاعات یا سیستم ما را خنثی می کند. همچنین به طور مرتب اسکن میکند و در صورت شناسایی ویروسها یا بدافزارهای مضر به ما اطلاع میدهد.
برنامه های آنتی ویروس از روش هایی مانند تجزیه و تحلیل امضا و تشخیص مبتنی بر رفتار برای شناسایی تهدیدها استفاده می کنند. تجزیه و تحلیل امضا، تهدیدات بالقوه را با پایگاه داده بدافزار شناسایی شده مقایسه می کند. نکته منفی این است که اگر تهدید در پایگاه داده نباشد، شناسایی نخواهد شد. اینجاست که تشخیص مبتنی بر رفتار وارد میشود. تشخیص مبتنی بر رفتار به دنبال فعالیتهای مشکوک است و میتواند بدافزار جدیدی را که ممکن است در پایگاه داده آنتی ویروس گنجانده نشده باشد، با موفقیت شناسایی کند.
هکرها چه کسانی هستند؟
هکرها، همانطور که ما در مورد آنها فکر می کنیم، کسانی هستند که به قصد سرقت داده های حساس مانند اطلاعات مالی یا اطلاعات شرکت، دسترسی غیرمجاز به یک شبکه و دستگاه ها را به دست می آورند. انواع مختلفی از هکرها وجود دارد:
▪ هکرهای کلاه سفید: این «هکرها» سعی میکنند با پیدا کردن حفرههایی در شبکههای امنیتی و سپس اطلاع رسانی به کسب و کارها به آن ها کمک کنند تا بتوان این ضعف را برطرف کرد. هکرهای کلاه سفید اغلب هزینه ای دریافت میکنند زیرا به کسب و کارها کمک میکنند تا حفرههایی در امنیت خودشان ایجاد شده را رفع کنند.
▪ هکرهای کلاه سیاه: هکرهای کلاه سیاه همان چیزی هستند که ما به عنوان یک هکر سنتی در نظر می گیریم. آنها به سیستم های مشاغل یا افراد نفوذ می کنند و از اطلاعات سرقت شده برای اخاذی یا برای منافع شخصی استفاده می کنند.
▪ هکرهای کلاه خاکستری: هکرهای کلاه خاکستری مجموعه مهارتهایی برای نفوذ به انواع سیستمها دارند، اما آن را بیشتر به عنوان یک سرگرمی یا چالش میبینند. آنها سعی نمی کنند امنیت یک شرکت را تقویت کنند یا به آن آسیب وارد کنند. بلکه به عنوان یک سرگرمی می بینند و فقط به این دلیل که می توانند به سیستم ها نفوذ می کنند.
انواع هک

نرم افزار آنتی ویروس با اسکن انواع مختلف تکنیک های هک از ما در برابر هکرها محافظت می کند. و همانطور که انواع مختلفی از هکرها وجود دارد، انواع مختلفی از هک نیز وجود دارد، از جمله:
▪ بدافزار: بدافزار نوعی اصطلاح مهم برای تهدیدات سایبری است، مانند ویروسها و باجافزارها، که میتوانند کنترل دستگاه شما را در دست بگیرند و دادههای محرمانه را به پایگاه اصلی مهاجم ارسال کنند. هنگامی که هکرها اطلاعات مناسب را به دست آوردند، می توانند از آن برای سرقت هویت و سایر اعمال شرورانه استفاده کنند. تروجان ها نوع دیگری از بدافزارها هستند. آنها به عنوان یک نرم افزار واقعی ظاهر می شوند و هنگامی که کاربر به اشتباه آنها را دانلود می کند، کنترل دستگاه ها را به دست می گیرند.
▪ فیشینگ: فیشینگ زمانی اتفاق میافتد که مهاجم ایمیلی را ارسال میکند که به نظر میرسد از طرف شخصی است که ما میشناسیم و به او اعتماد داریم. به طور معمول، یک پیام فوری برای آن وجود دارد و از شما درخواست می کند که یک پیوست را باز کنید یا اعتبار شخصی را وارد کنید. انجام این کار می تواند نرم افزارهای مخرب را روی سیستم شما نصب کند یا هکرها را قادر می سازد تا به حساب های شما وارد شوند.
▪ تزریق SQL: این نوع حمله به طور خاص سرورهایی را هدف قرار می دهد که داده های حیاتی را در قالب زبان برنامه نویسی SQL ذخیره می کنند. تغییر کد اساسی یک وب سایت می تواند باعث شود یک سایت اطلاعات حساس یا محرمانه ای را افشا کند که معمولاً این کار را نمی کند.
▪ Denial of Service (DoS): در حملات DoS، هکرها وب سایتی را با ترافیکی بیشتر از توان مدیریتش سرازیر می کنند، سرورها را دچار مشکل می کنند و وب سایت را برای بازدیدکنندگان غیر قابل دسترس می کنند.
▪ Session hijacking: هنگامی که از یک وب سایت بازدید می کنیم، یک شناسه جلسه منحصر به فرد بین ما و وب سایت به ما داده می شود. مهاجمان میتوانند جلسه را ربوده و به عنوان رایانه یا سایت ظاهر شوند و اطلاعات خصوصی را درخواست کنند و در نتیجه دادههای ما را به سرقت ببرند.
▪ استفاده مجدد از اعتبار: اگرچه داشتن یک رمز عبور منحصر به فرد برای هر حساب بهترین روش است، هکرها می دانند که بسیاری از کاربران از اعتبار یکسانی در چندین پلتفرم استفاده می کنند. هنگامی که یک هکر مجموعه ای از نام های کاربری و رمز عبور را به دست آورد، می تواند به راحتی از همان اعتبار برای ورود به سایت های دیگر استفاده کند.
آیا واقعا به نرم افزار آنتی ویروس نیاز دارید؟

وقتی نوبت به امنیت دیجیتال می رسد، نیاز بیشتر می شود. هکرها تمایل دارند با هدف قرار دادن نرم افزار رایگان و داخلی که روی میلیون ها دستگاه اجرا می شود، قبل از اینکه به سراغ نرم افزار آنتی ویروس شخص ثالث بروند، شروع کنند. بیش از 677 میلیون برنامه بدافزار وجود دارد که هر روز تعداد بیشتری از آنها ساخته می شود. 3 حفاظت اضافی برای همگام شدن با تهدیدات در حال توسعه در زمان ایجاد آنها ضروری است.
در آنتی ویروس "خرید نود 32" به دنبال چه چیزی باشیم؟ مهمترین چیزی که در حفاظت آنتی ویروس باید به دنبال آن بود این است که چگونه می تواند بدافزار و ویروس ها را شناسایی کند، اما عوامل مهم دیگری نیز وجود دارد که باید هنگام ارزیابی یک سرویس در نظر گرفت، مانند:
▪ قابلیتهای اسکن: اسکن در پس زمینه هر زمان که نرمافزار در حال اجرا باشد اجرا میشود، و اسکن درخواستی زمانی اتفاق میافتد که ما آن را بهطور خاص درخواست کنیم. ما اسکن بدون دسترسی را ترجیح میدهیم زیرا ویروسها و بدافزارها را در زمان واقعی شناسایی میکند، اما همچنین دوست داریم زمانی که میخواهیم این گزینه را داشته باشیم که اسکن کنیم. در حالت ایده آل، یک سرویس باید هر دو را داشته باشد.
▪ فایروال: برخی از نرمافزارهای آنتی ویروس دارای فایروالهایی هستند که بر اساس مجموعهای از قوانین امنیتی، ترافیک شبکه را کنترل میکنند و تعیین میکنند چه فعالیتهایی را مسدود کنند.
▪ تشخیص مبتنی بر رفتار: آنتی ویروس قدیمی برنامه ها را با پایگاه داده مطابقت می دهد، در حالی که تشخیص مبتنی بر رفتار، تهدیدات را بر اساس فعالیت مشکوک شناسایی می کند. تشخیص مبتنی بر رفتار به ویژه سودمند است زیرا تهدیدهای جدید به طور مداوم توسعه مییابند و همیشه در پایگاههای داده از قبل موجود گنجانده نمیشوند.
راه های دیگر برای متوقف کردن هکرها
طیف گسترده ای از ابزارها وجود دارد که می توانید برای جلوگیری از دستیابی هکرها به اطلاعات شما، از آنها استفاده کنید. ما بهترین روش های زیر را توصیه می کنیم:
▪ برای اسکن دستگاه ها و شبکه ها از نظر تهدید، فایروال ها را مستقر کنید یا حفاظت شبکه را تقویت کنید. گاهی اوقات، این ها همراه با نرم افزار آنتی ویروس "خرید آنتی ویروس Eset Internet Security" هستند.
▪ از یک مدیر رمز عبور برای ذخیره همه نامهای کاربری و رمزهای عبور خود در یک صندوق رمزگذاری شده استفاده کنید.
▪ احراز هویت دو مرحلهای را برای تأیید اعتبار ورود در چندین دستگاه، از طریق ارسال یک پین به تلفن خود یا ارسال یک کد ایمیل، فعال کنید.
▪ برای دسترسی به حسابها، در صورت وجود، احراز هویت چند عاملی (بیومتریک مانند اثر انگشت یا تشخیص چهره) را انتخاب کنید.