نرم افزار آنتی ویروس ( برنامه آنتی ویروس )

19
June
2022
معرفی عملکرد آنتی ویروس
با درود به کاربران و بازدید کنندگان عزیز سایت تخصصی ناد مارکت

جهت خرید لایسنس اورجینال آنتی ویروس نود 32 بر روی لینک رو به رو کلیک کنید:خرید لایسنس نود 32

جهت مطالعه آنتی ویروس چیست و چگونه کار میکند بر روی لینک رو به رو کلیک کنید:آنتی ویروس چیست؟
نرم افزار آنتی ویروس دسته ای از برنامه ها است که برای جلوگیری، شناسایی و حذف آلودگی های بدافزار در دستگاه های کامپیوتر، شبکه ها و سیستم های IT منفرد طراحی شده است. نرم افزار آنتی ویروس که در اصل برای شناسایی و حذف ویروس ها از رایانه ها طراحی شده است، همچنین می تواند در برابر انواع مختلفی از تهدیدات از جمله سایر انواع نرم افزارهای مخرب مانند کی لاگرها، ربایندگان مرورگر، اسب های تروجان، کرم ها، روت کیت ها، جاسوس افزارها، ابزارهای تبلیغاتی مزاحم، بات نت ها و باج افزار
نرم افزار آنتی ویروس چگونه کار می کند

نرمافزار آنتیویروس "خرید Eset" معمولاً بهعنوان یک فرآیند پسزمینه اجرا میشود و رایانهها، سرورها یا دستگاههای تلفن همراه را برای شناسایی و محدود کردن گسترش بدافزارها اسکن میکند. بسیاری از برنامههای نرمافزار آنتیویروس شامل شناسایی تهدید و محافظت در زمان واقعی برای محافظت در برابر آسیبپذیریهای احتمالی در زمان وقوع، و همچنین اسکنهای سیستمی هستند که فایلهای دستگاه و سیستم را بهدنبال خطرات احتمالی نظارت میکنند.
نرم افزار آنتی ویروس معمولاً این عملکردهای اساسی را انجام می دهد:
▪ اسکن دایرکتوری ها یا فایل های خاص برای الگوهای مخرب شناخته شده که نشان دهنده وجود نرم افزارهای مخرب است.
▪ به کاربران اجازه می دهد اسکن ها را برنامه ریزی کنند تا به طور خودکار اجرا شوند.
▪ اجازه دادن به کاربران برای شروع اسکن های جدید در هر زمان
▪ حذف هر گونه نرم افزار مخربی که شناسایی می کند. برخی از نرم افزارهای آنتی ویروس این کار را به صورت خودکار در پس زمینه انجام می دهند، در حالی که برخی دیگر کاربران را از آلودگی مطلع می کنند و از آنها می پرسند که آیا می خواهند فایل ها را پاک کنند.
به منظور اسکن سیستم ها به طور جامع، نرم افزار آنتی ویروس باید به طور کلی دسترسی ممتاز به کل سیستم داشته باشد. این امر باعث میشود که نرمافزار آنتیویروس به یک هدف مشترک برای مهاجمان تبدیل شود و محققان در سالهای اخیر اجرای کد از راه دور و سایر آسیبپذیریهای جدی را در محصولات نرمافزار آنتیویروس کشف کردهاند.
انواع برنامه های آنتی ویروس

نرم افزار آنتی ویروس به اشکال مختلفی توزیع می شود، از جمله اسکنرهای آنتی ویروس مستقل و مجموعه های امنیتی اینترنتی که محافظت از آنتی ویروس را همراه با فایروال ها، کنترل های حریم خصوصی و سایر حفاظت های امنیتی ارائه می دهند.
برخی از فروشندگان نرم افزار آنتی ویروس نسخه های اولیه محصولات خود را بدون پرداخت هزینه ارائه می کنند. این نسخههای رایگان عموماً حفاظت اولیه آنتیویروس و جاسوسافزار را ارائه میکنند، اما ویژگیها و محافظتهای پیشرفتهتر معمولاً فقط برای مشتریانی که نسخه اصلی را تهیه میکنند در دسترس هستند.
در حالی که برخی از سیستم عامل ها بیشتر توسط توسعه دهندگان ویروس هدف قرار می گیرند، نرم افزار آنتی ویروس برای اکثر سیستم عامل ها در دسترس است:
▪ نرم افزار آنتی ویروس ویندوز - اکثر فروشندگان نرم افزار آنتی ویروس چندین سطح از محصولات ویندوز را با قیمت های مختلف ارائه می دهند که با نسخه های رایگان شروع می شود که فقط حفاظت اولیه را ارائه می دهند. کاربران باید اسکن و بهروزرسانی را به صورت دستی شروع کنند و معمولاً نسخههای رایگان نرمافزار آنتی ویروس در برابر پیوندهای وبسایتهای مخرب یا پیوستهای مخرب در ایمیلها محافظت نمیکنند. نسخههای ممتاز نرمافزار آنتیویروس اغلب شامل مجموعهای از ابزارهای امنیتی نقطه پایانی هستند که ممکن است فضای ذخیرهسازی آنلاین امن، مسدودکنندههای تبلیغات و رمزگذاری فایل را فراهم کنند. از سال 2004، مایکروسافت نوعی نرم افزار آنتی ویروس رایگان را به عنوان بخشی از خود سیستم عامل ویندوز، به طور کلی با نام Windows Defender "خرید ویندوز" ارائه می دهد، اگرچه این نرم افزار تا قبل از سال 2006 عمدتاً به شناسایی نرم افزارهای جاسوسی محدود می شد.
▪ نرم افزار آنتی ویروس macOS - اگرچه ویروسهای macOS وجود دارند، اما کمتر از ویروسهای ویندوز رایج هستند، بنابراین محصولات آنتیویروس برای macOS نسبت به ویندوز استاندارد کمتری دارند. تعدادی از محصولات رایگان و پولی موجود است که ابزارهای درخواستی را برای محافظت در برابر تهدیدات بدافزار بالقوه از طریق اسکن بدافزارهای تمام سیستم و توانایی غربال کردن رشتههای ایمیل خاص، پیوستها و فعالیتهای مختلف وب ارائه میکنند.
▪ نرم افزار آنتی ویروس اندروید - اندروید محبوب ترین سیستم عامل موبایل در جهان است و بیش از هر سیستم عامل دیگری روی دستگاه های تلفن همراه نصب شده است. از آنجایی که اکثر بدافزارهای موبایل اندروید را هدف قرار می دهند، کارشناسان به همه کاربران دستگاه های اندرویدی توصیه می کنند نرم افزار آنتی ویروس را روی دستگاه های خود نصب کنند. فروشندگان انواع مختلفی از نسخه های رایگان و پولی اولیه نرم افزار آنتی ویروس اندروید خود را از جمله ویژگی های ضد سرقت و مکان یابی از راه دور ارائه می دهند. برخی اسکنهای خودکار را اجرا میکنند و فعالانه تلاش میکنند تا از باز شدن یا دانلود شدن صفحات و فایلهای وب مخرب جلوگیری کنند.
تکنیک های تشخیص ویروس

نرم افزار آنتی ویروس از انواع تکنیک های تشخیص ویروس استفاده می کند.
در اصل نرمافزار آنتیویروس برای پرچمگذاری نرمافزارهای مخرب به شناسایی مبتنی بر امضا وابسته بود. برنامه های آنتی ویروس به امضاهای ویروس ذخیره شده بستگی دارند - رشته های منحصر به فردی از داده ها که مشخصه بدافزار شناخته شده است. نرم افزار آنتی ویروس از این امضاها برای شناسایی زمانی که با ویروس هایی روبرو می شود که قبلا توسط کارشناسان امنیتی شناسایی و تجزیه و تحلیل شده اند، استفاده می کند.
تشخیص مبتنی بر اکتشاف از یک الگوریتم برای مقایسه امضای ویروس های شناخته شده در برابر تهدیدات احتمالی استفاده می کند. با تشخیص مبتنی بر اکتشاف، نرمافزار آنتی ویروس میتواند ویروسهایی را که هنوز کشف نشدهاند، و همچنین ویروسهای موجود را که پنهان یا تغییر داده شدهاند و بهعنوان ویروسهای جدید منتشر شدهاند، شناسایی کند. با این حال، این روش همچنین می تواند مطابقت های مثبت کاذب ایجاد کند، زمانی که نرم افزار آنتی ویروس برنامه ای را که مشابه یک برنامه مخرب عمل می کند و به اشتباه آن را به عنوان یک ویروس شناسایی می کند، شناسایی کند.
نرم افزار آنتی ویروس همچنین ممکن است از تشخیص مبتنی بر رفتار برای تجزیه و تحلیل رفتار یک شی یا رفتار بالقوه برای فعالیت های مشکوک استفاده کند و بر اساس آن مشاهدات، اهداف مخرب را استنباط کند. به عنوان مثال، کدی که تلاش می کند اقدامات غیرمجاز یا غیرعادی را انجام دهد، نشان می دهد شیء مخرب یا حداقل مشکوک است. برخی از نمونههایی از رفتارهایی که به طور بالقوه خطر را نشان میدهند عبارتند از اصلاح یا حذف تعداد زیادی فایل، نظارت بر ضربههای کلید، تغییر تنظیمات برنامههای دیگر و اتصال از راه دور به رایانهها.