هکر کیست؟ - هک چیست و چگونه کار می کند؟

08
March
2022
هک چیست و چگونه انجام میشود؟
با درود به کاربران و بازدید کنندگان عزیز سایت تخصصی ناد مارکت

جهت خرید لایسنس اورجینال آنتی ویروس نود 32 بر روی لینک رو به رو کلیک کنید:خرید لایسنس نود 32
هکر شخصی با مهارت های پیشرفته در فناوری رایانه است که در یافتن آسیب پذیری ها در نرم افزار و سیستم های رایانه ای ماهر است. هکرهای مخرب یا کلاه سیاه قصد دارند داده ها را بدزدند، وب سایت ها را ببندند، یا در غیر این صورت آسیب وارد کنند. در حالی که هکرهای اخلاقی یا کلاه سفید به تقویت دفاع آنلاین یک شرکت یا آژانس دولتی کمک می کنند. در این راهنما همه چیزهایی را که باید در مورد هک بدانید، از جمله اینکه هک چیست و چگونه کار میکند، ویژگیها و انگیزههای معمول هکرها و نحوه محافظت از خود در برابر هک را توضیح میدهیم.
هک چیست و چگونه کار می کند؟

هک یک تهدید بزرگ امنیت سایبری است که طیف وسیعی از اهداف را در بر می گیرد، از جمله افشای رمزهای عبور، سرقت اطلاعات شخصی و قفل کردن یا «رمزگذاری» داده ها برای نگهداری آن ها برای باج. معمولاً شخصی با سوء استفاده از یک آسیبپذیری، مانند یک نقطه دسترسی ضعیف مانند روتر، یک شبکه خانگی "نحوه اسکن مودم" یا شرکتی را هک میکند. یک هکر همچنین میتواند از تکنیکهای مختلفی مانند فیشینگ استفاده کند تا افراد را به ارائه اطلاعات حساس یا دانلود و نصب نرمافزارهای مخرب بر روی لپتاپ یا تبلت خود فریب دهد.
برخی از انواع بدافزارها - مانند RAT هکرها را قادر میسازند تا دستگاه شما را کنترل کنند، ضربههای کلیدی "کی لاگر Keylogger" شما را کنترل کنند، یا رایانه خانگی شما را شامل از یک باتنت کنند که بدون اینکه شما بدانید هرزنامهها و نرمافزارهای مخرب را منتشر میکند. یک مجرم سایبری همچنین میتواند دستگاههای هوشمند متصل به اینترنت، مانند یخچال، ماشین لباسشویی، خشککن یا دوربین امنیتی شما را هک کند. هکرها اغلب از نقاط ضعف سیستمهایی که بهطور منظم بهروزرسانی "خرید آنتی ویروس نود 32" نمیشوند یا فاقد ویژگیهای امنیتی خوب هستند، مانند رمزهای عبور قوی و احراز هویت چند عاملی، سوء استفاده میکنند.
هک طیف وسیعی از تهدیدات امنیت سایبری را شامل میشود، از جمله سرقت رمز عبور، بستن وبسایتها و قفل کردن یا «رمزگذاری» دادهها برای نگهداری آنها برای باج.
ابزارهایی که هکرها استفاده می کنند

مجرمان از مجموعهای از تکنیکهای هک استفاده میکنند که گاهی دو یا چند را با هم ترکیب میکنند.
▪ حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS) که سیستم ها را با پر کردن ترافیک، اغلب با بات نت، از بین می برد.
▪ هک کردن مرورگر که می تواند کاربران را به وب سایت های جعلی برای بدافزار یا کلیک هدایت کند.
▪ باج افزار که در صورت عدم پرداخت باج، فایل ها و داده ها را قفل یا رمزگذاری می کند.
▪ ایمیلهای فیشینگ که مشروع به نظر میرسند و گیرندگان را وادار میکند تا اعتبار ورود به سیستم یا سایر اطلاعات شخصی را وارد کنند.
▪ تروجان ها که بی ضرر به نظر می رسند اما شامل ویروس هایی می شوند که باعث آسیب رساندن یا سرقت داده ها می شوند.
▪ کرمهای رایانهای که بدافزار را تکثیر کرده و به ماشینهای دیگر تحویل میدهند.
چگونه از هک شدن جلوگیری کنیم

تهدیدات سایبری می تواند از منابع مختلفی باشد، اما برخی از اقدامات می تواند به محافظت از شما در برابر هکرها و جلوگیری از سرقت هویت و سایر آسیب ها کمک کند.
1. دستگاه های خود را با "خرید آنتی ویروس" به طور منظم به روز کنید.
2. نرم افزار و برنامه های خود را در لپ تاپ، تبلت و سایر دستگاه های خود به طور مرتب به روز کنید. روتر و دستگاه های متصل مانند سیستم امنیتی خانه و دوربین های امنیتی را فراموش نکنید، برای داشتن بهترین محافظت باید بهروزرسانی کنید.
نرم افزار آنتی ویروس را نصب کنید
آنتی ویروس اولین خط دفاعی خوبی است، زیرا بسیاری از این برنامه ها محافظت گسترده ای در برابر جاسوس افزارها، ابزارهای تبلیغاتی مزاحم و سایر تهدیدها ارائه می دهند. نرم افزار آنتی ویروس اورجینال به طور خودکار به روز می شوند و امنیت سیستم را بالا میبرند.
از رمزهای عبور قوی استفاده کنید
کاربران به رمزهای عبور قوی حداقل از هشت کاراکتر، اما ترجیحاً 12 یا بیشتر نیاز دارند. شامل نمادها و اعداد و همچنین حروف باشد. برای هر اپلیکیشن و سرویس به رمز عبور متفاوتی نیاز دارید تا اگر مجرم سایبری یکی را شکست، نتواند به چندین حساب دسترسی داشته باشد. کارشناسان می گویند مدیریت رمز عبور بهترین راه برای ایجاد رمزهای عبور منحصر به فرد و قابل حدس زدن بدون نیاز به به خاطر سپردن آنها است.
هوشیار باشید - مراقب ترفندها و تکنیک های جدید هکرها باشید که برای سرقت هویت شما یا آسیب رساندن به شما طراحی شده اند. به عنوان مثال، از آنجایی که مردم در مورد ایمیل های فیشینگ هوشیار می شوند، برخی از مجرمان اکنون پیام های متنی ارسال می کنند. اینها اغلب ظاهراً از بانک یا سایر مؤسسات مالی شما هستند، ادعا می کنند حساب شما قفل شده است و از شما می خواهند رمز عبور خود را بازنشانی کنید. دیگران درایوهای USB را به صورت پیام های تشکر برای کارمندان ارسال کرده اند که باج افزار را هنگامی که به دستگاهی وصل می شوند نصب می کنند.
اگر فکر میکنید قربانی هکهایی شدهاید که میتواند منجر به سرقت اطلاعات شود، فوراً آن را به پلیس و بانک های خودتان گزارش دهید. هرچه بانک و سایر موسسات زودتر از جرم مطلع شوند، مجرمان کمتر می توانند آسیب وارد کنند.