چگونه از خود در برابر حملات سایبری محافظت کنیم؟

24
October
2021
محافظت از خود در برابر حملات سایبری
با درود به کاربران و بازدید کنندگان عزیز سایت تخصصی ناد مارکت

جهت خرید لایسنس اورجینال آنتی ویروس نود 32 بر روی لینک رو به رو کلیک کنید:خرید لایسنس نود 32
اگر شما یکی از دوستان یا اعضای خانواده خود تا به حال با رفتارهای این چنینی مواجه شده اید، یا احساس تهدید یا ترس کرده اید ، بلافاصله آن را به پلیس گزارش دهید. نگه داشتن پوشه ای از اسکرین شات ها، ایمیل های توهین آمیز یا متن ها به عنوان مدرکی برای تحویل به مجریان قانون و پلیس، همیشه مفید است.
از نرم افزار ضد جاسوس افزار برای شناسایی هر گونه نرم افزار مخرب نصب شده استفاده کنید. آن را حذف کنید، یا بهتر است از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. آنتی ویروس نود 32 - آنتی ویروس کسپرسکی - آنتی ویروس بیت دیفندر میتوانند در حد بسیار بالایی همه دستگاه های شما را ایمن نگه دارند.

سایبراستاکینگ یا تعقیب آنلاین به عنوان استفاده از فناوری های آنلاین برای آزار و اذیت و تهدید یک قربانی انتخاب شده تعریف می شود. ممکن است برای هر کسی صرف نظر از سن و جنس اتفاق بیفتد. تکامل فناوری و افزایش شبکه های اجتماعی باعث شده استالکرها بتوانند اهداف خود را رصد کرده و آزار دهند. ناشناس بودن دنیای دیجیتالی به افراد آنلاین اجازه می دهد تا اطلاعات را جمع آوری کرده و قربانیان را بدون تعامل فیزیکی با اهدافشان مورد حمله قرار دهند.
تشخیص رفتارهای سایبری
بر اساس نظرسنجی سال 2020، 44 درصد از کاربران اینترنت از نوعی آزار و اذیت آنلاین رنج برده اند. به طور خاص، 28٪ یک شکل شدید از آزار و اذیت آنلاین را گزارش کردند. علاوه بر این، 77 درصد از قربانیان گفتند که در فیس بوک مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند. مهاجمان سایبری از تاکتیک های مختلفی برای ارعاب، تحقیر و کنترل قربانیان استفاده می کنند، از جمله:
▪ اظهار نظر بیش از حد در مورد پست های رسانه های اجتماعی هدف
▪ ارسال ایمیلها، پیامها یا متنهای غیراخلاقی تهدیدآمیز و ناخواسته
▪ جعل هویت قربانی در شبکه های اجتماعی
▪ هک یا ربودن دستگاه ها و حساب های آنلاین
▪ بمباران هدف با پیام، حتی پس از درخواست از عامل برای توقف
می توانند از طریق ایمیل، برنامه های پیام رسان، پیامک ها، نرم افزارهای جاسوسی و غیره بر علیه قربانی انجام شود. این افراد قربانیان خود را در موتورهای جستجو، اتاق های گفتگو، وبلاگ ها و وب سایت های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام، توییتر و لینکدین بررسی می کنند. این پلتفرمها به استالکرها اجازه میدهند تا اطلاعات شخصی را برای استفاده علیه قربانی جمعآوری کنند و مکان آنها را در دنیای واقعی مشخص کنند.

علاوه بر شناخت رفتارهای سایبری، افراد باید اقدامات پیشگیرانه ای انجام دهند و برای محافظت از سلامت دیجیتال خود قرار گرفتن در معرض بستر آنلاین مورد بررسی قرار دهند، در زیر چند نکته مفید برای جلوگیری از هدف قرار گرفتن آورده شده است:
▪ رمز عبور همه حساب های آنلاین را بررسی و تغییر دهید
▪ تنظیمات سختگیرانه حریم خصوصی را در سیستم عامل های رسانه های اجتماعی فعال کنید
▪ هر برنامه سفر یا تقویم در دسترس عموم را غیرفعال کنید
▪ اشتراک گذاری آنلاین با افراد خارج از دوستان یا خانواده نزدیک خود را محدود کنید
▪ لیست دوستان را مرور کنید و افراد ناشناس را حذف یا مسدود کنید
▪ از استفاده از گزینه ورود به سیستم در فیس بوک خودداری کنید
▪ اطلاعات حساس یا قابل شناسایی شخصی مانند نام، شماره تلفن، آدرس منزل یا محل کار خود را به افرادی که به صورت آنلاین، در اتاق های گفتگو، رسانه های اجتماعی یا پلتفرم های دیگر ارائه ندهید.
▪ هنگام شرکت در سایت های دوستیابی آنلاین، نام خانوادگی یا شماره تلفن خود را تا زمانی که شخصاً ملاقات نکرده اید، فاش نکنید.
▪ فقط درخواست دوستی را از افرادی که شخصاً با آنها ملاقات کرده اید بپذیرید.
▪ شما به راحتی می توانید هر کسی را که رفتار مشکوکی در فیس بوک، توییتر یا اینستاگرام نشان می دهد مسدود کنید.
اگر مورد حمله سایبری قرار گرفتید چه کاری باید انجام دهید

اگر به صورت آنلاین تحت تهدید هستید، منتظر نمانید که مشکل برطرف شود - فوراً اقدام کنید.
▪ برای مهاجم روشن کنید که نمی خواهید با شما تماس گرفته شود. آن را کتباً بنویسید و به آنها هشدار دهید که در صورت ادامه کار به پلیس مراجعه خواهید کرد. پس از صدور این هشدار به هیچ وجه با آنها درگیر نشوید.
▪ و اگر ادامه دادند به پلیس مراجعه کنید. بسیاری از بخشهای پلیس تیم ویژه ای برای مبارزه با جرائم سایبری دارند، اگر تهدید شده اید یا مورد آزار و اذیت و ارعاب قرار می گیرید، آنها با آن برخورد خواهند کرد – چه در فیس بوک، چه ایمیل یا از طریق تماس، پیامک و نرم افزارهای جاسوسی روی گوشی شما.
▪ اگر فکر میکنید شخصی شما را از طریق نرمافزارهای جاسوسی ردیابی میکند، از رایانه یا تلفن خود برای دریافت کمک از پلیس استفاده نکنید - تلفن خانواده یا دوستان خود را قرض بگیرید و به پلیس اطلاع بدهید.
▪ رایانه و تلفن خود را از نظر وجود جاسوس افزار یا سایر علائم حسابهای آسیب دیده توسط یک متخصص بررسی کنید.
▪ همه رمزهای عبور خود را تغییر دهید.
▪ اگر ایمیل های توهین آمیز یا تهدید آمیز برای شما ارسال شده است، احتمالاً ISP استالکر را می شناسید - کمی بعد از @ در آدرس ایمیل آنها. با abuse@domainname یا postmaster@domainname تماس بگیرید. بیشتر ISP ها بحث سایبری را بسیار جدی می گیرند. اگر از Gmail استفاده می کنند، یک مکانیسم گزارش وجود دارد که می توانید در https://support.google.com/mail/contact/abuse استفاده کنید.
▪ می توانید ایمیل های توهین آمیز را در یک پوشه جداگانه فیلتر کنید تا مجبور نباشید آنها را بخوانید.
▪ تمام مدارک را برای گزارش به پلیس و ایمیلهای شبکهها را ذخیره کنید. از شواهد در یک USB یا درایو خارجی نسخه پشتیبان تهیه کنید.