DDoS چیست؟ - چگونه حملات DDoS را متوقف کنیم؟

05
November
2021
چگونه از حملات DDoS جلوگیری کنیم
با درود به کاربران و بازدید کنندگان عزیز سایت تخصصی ناد مارکت

جهت خرید لایسنس اورجینال آنتی ویروس نود 32 بر روی لینک رو به رو کلیک کنید:خرید لایسنس نود 32
به یک حمله DDoS مانند محاصره قلعه قرون وسطایی فکر کنید. ارتش کامپیوترهای زامبی مهاجم، سربازان دشمن هستند که قلعه سرور هدف را از هر طرف احاطه کرده اند. در حالی که قلعه تحت محاصره است، نمیتواند طبق معمول تجارت کند - در عوض پل متحرک بالا رفته و دروازهها محکم قفل شدهاند.

حمله DDoS چیست؟
حمله DDoS (Distributed Denial of Service) یک حمله سایبری مخرب است که هدف آن از کار انداختن وب سایت ها یا سرورها از طریق پر کردن ترافیک اینترنتی آنهاست. هجوم ناگهانی ترافیک زیرساخت سایت مورد نظر را تحت تأثیر قرار می دهد که معمولاً باعث از کار افتادن آن می شود. تا زمانی که حمله DDoS برطرف نشود، کاربران عادی سایت یا سرویس نمی توانند به آن دسترسی داشته باشند. در حالی که انواع مختلفی از حملات DDoS وجود دارد، اکثراً همه آنها از اسپم ارسال شده در شبکه ای از دستگاه های آلوده استفاده می کنند و به دنبال ایجاد اختلال در عملکرد عادی وب سایت با پر کردن ترافیک آن هستند.
DDoS به چه معناست؟
DDoS به معنای «انکار سرویس توزیع شده» است. یک حمله DDoS معمولاً در سراسر شبکه گسترده ای از دستگاه های آلوده توزیع می شود و هدف این است که سرویس را به کاربران عادی وب سایت یا سرویس مورد نظر ببندد.
حمله DDoS چگونه کار می کند؟
بیشتر حملات DDoS از طریق باتنتها انجام میشود – شبکههای بزرگی از رایانههای آلوده به بدافزار، دستگاههای هوشمند اینترنت و سایر دستگاههای مجهز به اینترنت که توسط هکرها کنترل میشوند. مهاجم به دستگاههای باتنت دستور میدهد تا مقادیر زیادی درخواست اتصال را به آدرس IP وبسایت یا سرور مورد نظر ارسال کنند. نتیجه نهایی یک حمله DDoS موفق، جلوگیری از سرویس دهی وب سایت یا سرویس مورد نظر به بازدیدکنندگان معمولی است. هرکسی که سعی در بازدید از سایت یا استفاده از سرویس در طول یک حمله DDoS داشته باشد، قادر به اتصال نخواهد بود.

انواع رایج حملات DDoS
اگرچه همه حملات DDoS هدف یکسانی دارند، تکنیکهای مورد استفاده میتوانند متفاوت باشند. انواع مختلف حملات DDoS از روشهای مختلفی برای هدف قرار دادن لایههای مختلف در مدل Open Systems Interconnection (OSI) استفاده میکنند، چارچوبی که بر اتصالات شبکه از طریق اینترنت حاکم است:
▪ حملات لایه برنامه
متداولترین شکل حمله DDoS، حملات لایه برنامهای است که مقادیر زیادی درخواستهای HTTP را ایجاد میکند که به سرعت توانایی سرور مورد نظر برای پاسخگویی را از بین میبرد. تمایز بین درخواست های HTTP قانونی و مخرب دشوار است، که مقابله با این حملات را سخت می کند. لایه هفتم و آخرین مدل OSI لایه کاربردی است که شامل نرم افزارهایی مانند برنامه های کاربردی وب، برنامه های متصل به اینترنت و سرویس های ابری است که افراد هنگام استفاده از اینترنت با آنها تعامل دارند. حملات لایه برنامه به عنوان حملات لایه 7 نیز شناخته می شوند.
▪ حملات پروتکلی
حملات پروتکلی از ضعفهای موجود در پروتکلها یا رویههای حاکم بر ارتباطات اینترنتی استفاده میکنند. آنها می توانند در لایه سوم (شبکه) یا لایه چهارم (حمل و نقل) مدل OSI رخ دهند. از آنجایی که پروتکل های اینترنتی استانداردهای جهانی هستند، به روز رسانی یک پروتکل برای ترمیم یک ضعف زمان زیادی می برد. حملات اتصال TCP یا سیل SYN در اولین لحظه TCP را دستکاری می کند که بسیاری از ارتباطات اینترنتی را آغاز می کند. مهاجمان درخواست های جعلی TCP را با آدرس های IP جعلی ارسال می کنند. هدف پاسخ می دهد، سپس منتظر آدرس IP جعلی برای تایید می شود. تایید در نهایت ایجاد شده و سرور مورد نظر را تحت تأثیر قرار می دهد.
▪ حملات حجمی
حملات حجمی سعی می کنند تمام پهنای باند موجود هدف را مصرف کنند. این حملات با تقویت درخواست های داده برای ارسال حجم عظیمی از ترافیک به یک سرور هدف، ازدحام بیش از حد ایجاد می کنند. حملات تقویت DNS درخواست های DNS را به آدرس IP قربانی هدایت می کند. مهاجم درخواستهای جعلی DNS را با آدرس IP قربانی ارسال میکند و سرورهای DNS بهجای آن به قربانی پاسخ میدهند و در این فرآیند پهنای باند از بین می رود.
نحوه تشخیص حمله DDoS
اگر قربانی یک حمله DDoS باشید، درست قبل از اینکه سرور شما تحت فشار از کار بیفتد، یک هجوم ناگهانی ترافیک ورودی را مشاهده خواهید کرد. اگر از وبسایتی بازدید میکنید که تحت حمله DDoS قرار دارد، بسیار کند بارگیری میشود یا خطای 503 «سرویس در دسترس نیست» را به شما میدهد. احتمالاً تا زمانی که حمله تمام نشده یا رد نشده است، نمی توانید از آن سایت استفاده کنید. اگر از رایانه شما در یک بات نت برای انجام یک حمله DDoS استفاده می شود، ممکن است این علائم هشدار دهنده را تجربه کنید:
▪ کاهش ناگهانی عملکرد
▪ پیام های خطای مکرر
▪ سیستم از کار می افتد
▪ کاهش شدید سرعت اینترنت
شما می توانید با یک ابزار ضد بدافزار - ویروس - تروجان و غیره از آلوده شدن دستگاه های خود توسط بات نت ها جلوگیری کنید. با آنتی ویروس "خرید آنتی ویروس نود 32" بدافزار ورودی را در حین اسکن و حذف هر گونه مخرب موجود در دستگاه های خود شناسایی و مسدود کنید.
آیا DDoS غیرقانونی است؟
حملات DDoS در اکثر کشورهایی که قوانین جرایم سایبری دارند غیرقانونی است. قانون کلاهبرداری و سوء استفاده رایانه ای (CFAA) در ایالات متحده از مجازات زندان برای مهاجمان DDoS پشتیبانی می کند. در بریتانیا، قانون سوء استفاده رایانه ای حملات DDoS و همچنین طیف گسترده ای از جرایم سایبری دیگر را پوشش می دهد. در سپتامبر 2021، هیئت منصفه ای در کالیفرنیا یک مجرم سایبری را که دو وب سایت انتفاعی را اداره می کرد و به دیگران اجازه می داد حملات DDoS خود را انجام دهند، محکوم کرد. اسناد این آزمایش 9 روزه نشان داد که بیش از 200000 حمله از طریق این وب سایت ها انجام شده است.
دلایل حملات DDoS

▪ اخاذی
هکرها می توانند از حملات DDoS برای متقاعد کردن شرکت به پرداخت باج استفاده کنند. برخی از هکرها حملات DDoS را آغاز می کنند، سپس برای جلوگیری از یک حمله تمام عیار درخواست پرداخت می کنند. دیگران مستقیماً وارد حمله می شوند و قول می دهند که تنها پس از پرداخت باج از قربانی متوقف شوند.
▪ خرابکاری شرکتی
DDoS یک ابزار جذاب و البته غیراخلاقی برای شرکت هایی است که به دنبال برتری در مقابل رقبا هستند. حتی چند دقیقه از کار افتادن می تواند آسیب های مالی و اعتباری قابل توجهی ایجاد کند. حملات DDoS ممکن است منجر به سوئیچ کاربران به گزینههای دیگر شوند.
▪ به عنوان حواس پرتی
حملات DDoS رویدادهای مهمی هستند که نیاز به توجه فوری و متمرکز دارند - آنها را برای دور کردن تمرکز قربانی از سایر نقاط ضعف بالقوه ایده آل می کند. هکرها می توانند از DDoS به عنوان تظاهر استفاده کنند تا قربانیان را در حین انجام حمله اولیه خود، مانند سرقت مالی یا داده، مشغول نگه دارند.
▪ به عنوان یک آزمون
حملات DDoS می تواند به هکرها بینشی در مورد اینکه زیرساخت امنیتی یک هدف چقدر قوی است، بدهد. سازمان ها گاهی اوقات به همین دلیل از DDoS علیه خود استفاده می کنند: برای آزمایش استرس شبکه خود و شناسایی نقاط ضعف بالقوه.
▪ به عنوان مدرک مهارت
یک حمله موفق DDoS علیه یک هدف مهم کار کوچکی نیست. برخی از هکرها حملات DDoS را صرفاً برای رضایت شخصی و اثبات اعتبار هک خود انجام می دهند. هیچ راهی بهتر از یک حمله ویرانگر DDoS برای نشان دادن بات نت وجود ندارد.
حفاظت از DDoS: چگونه حملات DDoS را متوقف کنیم

در حالی که معمولا بعید است که هدف حمله DDoS قرار بگیرید، می توانید استفاده از دستگاه های خود در برابر بات نت جلوگیری کنید. عادات ایمنی اینترنتی هوشمند زیر را تمرین کنید تا هکرها را از دستگاه های خود دور نگه دارید:
▪ نسبت به پیوندها یا پیوست های عجیب و غریب شک داشته باشید.
مجرمان سایبری سعی میکنند با ایمیلها و پیامهایی که حاوی لینکها یا پیوستهای مخرب هستند، شما را فریب دهند تا بدافزار را دانلود کنید. اگر فرستنده را نمی شناسید، با پیام درگیر نشوید. از یک ابزار امنیتی ایمیل برای بررسی امنیت پیوست های ایمیل استفاده کنید.
▪ از رمزهای عبور قوی استفاده کنید.
گذرواژهها یا عبارتهای عبور طولانی، منحصربهفرد و غیرقابل حدس زدن را برای همه حسابهای خود ایجاد کنید.
▪ نرم افزار خود را به روز کنید.
نرم افزار قدیمی پر از کرک هایی است که هکرها می توانند از آنها برای ورود به سیستم شما سوء استفاده کنند. اگر یک توسعهدهنده اورجینال نرمافزار یک پچ یا بهروزرسانی منتشر کرد، آن را در اسرع وقت نصب کنید. "خرید نود 32" این به روز رسانی ها اغلب برای مقابله با تهدیدات روز صفر و سایر آسیب پذیری های امنیتی ایجاد می شوند.
▪ روتر خود را ایمن کنید
هک کردن دستگاههای اینترنت اشیا نسبت به رایانهها و تلفنها آسانتر است و بسیاری از باتنتها بهطور خاص آنها را هدف قرار میدهند. بسیاری از بهترین برنامه های آنتی ویروس "خرید لایسنس Eset internet security" شبکه Wi-Fi شما را برای هر گونه فعالیت مشکوکی که ممکن است خانه هوشمند شما را تهدید کند نظارت می کنند.
▪ بدانید که از دستگاه خود چه انتظاری دارید.
اگر میدانید عملکرد معمولی از رایانه شما چگونه به نظر میرسد، متوجه خواهید شد که چه زمانی در حال تزلزل است. مراقب هرگونه رفتار نامنظمی که ممکن است نشان دهنده وجود بدافزار بات نت باشد، باشید (و یاد بگیرید که چگونه آن بدافزار را از رایانه شخصی خود حذف کنید).
▪ از فایروال استفاده کنید.
فایروال ها اتصالات به منابع غیرمجاز را مسدود می کنند. چه فایروال ویندوز اورجینال چه فایروال آنتی ویروس یک فایروال خوب می تواند مانع از برقراری ارتباط هکرها با دستگاه های شما شود، اگر آنها را با بدافزار بات نت آلوده کنند.
دستگاه های خود را با امنیت سایبری پیشرو در جهان ایمن کنید
بیرون نگه داشتن هکرها و بدافزارهای بات نت برای جلوگیری از آلوده شدن دستگاه های شما و استفاده در یک حمله DDoS ضروری است. آنتی ویروس های Eset - Kaspersky - Bitdefender بدافزار، ایمیل های فیشینگ و سایر تکنیک هایی که مجرمان سایبری برای کنترل دستگاه شما استفاده می کنند را شناسایی و مسدود می کند. استقلال و امنیت خود را با راه حل آنتی ویروس تقویت کنید.