5 روش ساده برای محافظت از خود در برابر حملات فیشینگ

09
April
2021
5 روش ساده برای محافظت از خود در برابر حملات فیشینگ
با درود به کاربران و بازدید کنندگان عزیز سایت تخصصی ناد مارکت

جهت خرید لایسنس اورجینال آنتی ویروس نود 32 -لایسنس نود 32 اینترنت سکیوریتی - اندروید نود 32 بر روی لینک رو به رو کلیک کنید:
خرید لایسنس نود 32
همانطور که گزارش کارگروه ضد فیشینگ (APWG) در اوایل سال جاری نشان داد ، افزایش چشمگیری در تعداد حملات فیشینگ وجود دارد. این یک مشکل گسترده است ، که خطر بزرگی را برای افراد و سازمان ها ایجاد می کند (به عنوان مثال ، حملات در Q1 2016 بیش از هر سه ماه دیگر در تاریخ بود).
نیازی به گفتن نیست ، این چیزی است که همه باید از آن آگاه باشیم ، زیرا این نوع حملات به این زودی ها از بین نمی روند. اما نگران نباشید ، زیرا راهنمایی ها به شما کمک می کند تا از دست این مجرمان اینترنتی دور بمانید.
به طور خلاصه ، این یک بردار برای سرقت هویت است که در آن مجرمان اینترنتی تلاش می کنند تا کاربران اطلاعات شخصی و حساس خود را (بدون اینکه آنها بدانند) تحویل دهند. جالب اینجاست که فیشینگ - به این شکل یا شکل دیگر - سالها از طریق تماس تلفنی و کلاهبرداری نامه های فیزیکی وجود داشته است.
با این حال ، برخی از طرفداران امنیت اطلاعات اکنون بر این باورند که مجرمان اینترنتی حملات فیشینگ را راهی موفق (و آسان) برای ورود به یک شرکت برای انجام حملات پیچیده تر می دانند. از این گذشته ، بشر به طور فزاینده ای به عنوان ضعیف ترین حلقه (تهدیدهای داخلی یک مشکل بزرگ است) دیده می شود و در نتیجه موثرترین هدف برای مجرمانیست است که قصد نفوذ در یک شرکت یا سیستمی را دارند.
نکات زیر را دنبال کنید و در برابر حملات فیشینگ بهتر محافظت شوید.

1. در مورد حملات فیشینگ محتاط باشید
با داشتن ذکاوت و هوشمندی هنگام مرور آنلاین و بررسی ایمیل های خود ، می توانید احتمال قربانی شدن در حملات فیشینگ را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.
به عنوان مثال ، همانطور که بروس P. Burrell از ESET توصیه می کند ، هرگز روی پیوندها کلیک نکنید ، پرونده ها را بارگیری نکنید یا پیوست ها را از طریق ایمیل (یا در رسانه های اجتماعی) باز نکنید ، حتی اگر به نظر می رسد از یک منبع شناخته شده و قابل اعتماد است.
آیا شما گرفتار کلاهبرداری فیشینگ خواهید شد؟ خودت را امتحان کن
هرگز نباید روی پیوندهای موجود در ایمیل به یک وب سایت کلیک کنید ، مگر اینکه کاملاً از صحت آن مطمئن باشید. اگر شک دارید ، باید یک پنجره مرورگر جدید باز کنید و URL را در نوار آدرس تایپ کنید.
مراقب ایمیل هایی باشید که اطلاعات محرمانه را درخواست می کنند - به خصوص اگر اطلاعات شخصی یا اطلاعات بانکی را بخواهد. سازمان های قانونی ، از جمله و به ویژه بانک شما ، هرگز اطلاعات حساس را از طریق ایمیل درخواست نمی کنند.
2. مراقب پیوندهای کوتاه شده باشید
شما باید توجه ویژه ای به پیوندهای کوتاه شده ، به ویژه در شبکه های اجتماعی داشته باشید. مجرمان اینترنتی اغلب از این موارد استفاده می کنند تا شما را فریب دهند و فکر کنید روی یک پیوند قانونی کلیک می کنید ، در حقیقت شما سهواً به یک سایت جعلی هدایت می شوید.
مجرمان اینترنتی ممکن است از این سایت های "جعلی" برای سرقت اطلاعات شخصی وارد شده شما یا حمله به درایو توسط دانلود استفاده کنند ، بنابراین دستگاه شما را با بدافزار آلوده می کنند.
3. آیا آن ایمیل مشکوک به نظر می رسد؟ دوباره بخوان
تعداد زیاد ایمیل فیشینگ کاملاً واضح است. با بسیاری از غلط های نوشتاری ، کلمات با حروف بزرگ و علائم تعجب علامت گذاری می شود. همچنین ممکن است سلام و احوالپرسی غیر شخصی داشته باشند - به آن سلام های "مشتری عزیز" یا "عزیز آقا / خانم" فکر کنید - یا محتوای غیرقابل تصور و به طور کلی تعجب آور داشته باشد.
4- مراقب تهدیدها و مهلت های ضروری باشید
گاهی اوقات یک شرکت معتبر شما را ملزم به انجام کاری فوری می کند. به عنوان مثال ، در سال 2014 ، eBay از مشتریان خود خواست پس از نقض اطلاعات ، گذرواژه های خود را به سرعت تغییر دهند.
با این حال ، این یک قاعده مستثنی است. معمولاً اضطرارها - خصوصاً اگر ناشی از ادعای یک شرکت قانونی باشد - نشانه فیشینگ است.
برخی از این تهدیدها ممکن است شامل اخطارهای مربوط به جریمه نقدی یا توصیه به شما برای انجام یک کار برای جلوگیری از بسته شدن حساب شما باشد. تاکتیک های ترساندن را نادیده بگیرید و از طریق یک کانال شناخته شده و قابل اعتماد جداگانه با شرکت های پشتیبان تماس بگیرید.
5- وب سایت ها را فقط بار HTTPS امن باز کنید
همیشه ، در صورت امکان ، باید از یک وب سایت ایمن (نشان داده شده توسط https: // و یک نماد امنیتی "قفل" در نوار آدرس مرورگر ) استفاده کنید ، و به ویژه هنگام ارسال آنلاین اطلاعات حساس ، از جمله جزئیات کارت اعتباری.
شما هرگز نباید از وای فای عمومی و بدون امنیت برای بانکداری ، خرید یا وارد کردن اطلاعات شخصی به صورت آنلاین استفاده کنید (راحتی نباید ایمنی را برهم بزند). حتما باید از یک آنتی ویروس قوی برخوردار باشید که مرورگر امن پرداخت داشته باشد: ویندوز : اینترنت سکیوریتی نود 32 - اندروید : اندروید نود 32اگر کمی وقت بگذاریم ، تشخیص وب سایت های ناامن آسان تر خواهد بود - به عنوان مثال Google به دنبال این است که به زودی با برچسب گذاری در سایت هایی که محافظت مناسبی ندارند ، این کار را انجام دهد.