امنیت اینترنت چیست و چگونه از خود به صورت آنلاین محافظت کنیم؟

06
January
2022
برای محافظت از امنیت دستگاه‌ هایتان، داده‌ هایتان، ترافیک اینترنت و هویتتان، این نکات آسان را دنبال کنید.

 

چگونه از خودمان در فضای مجازی محافظت کنیم

 

 

 

با درود به کاربران و بازدید کنندگان عزیز سایت تخصصی ناد مارکت

 

خرید لایسنس نود 32

جهت خرید لایسنس اورجینال آنتی ویروس نود 32 بر روی لینک رو به رو کلیک کنید:خرید لایسنس نود 32

 


 

امنیت اینترنت چیست؟

امنیت اینترنت اصطلاحی است که امنیت فعالیت ها و تراکنش های انجام شده از طریق اینترنت را توصیف می کند. این یک جزء خاص از ایده های بزرگتر امنیت سایبری و امنیت رایانه است که شامل موضوعاتی از جمله امنیت مرورگر، رفتار آنلاین و امنیت شبکه است. امنیت اینترنت شامل طیف وسیعی از تاکتیک های امنیتی برای محافظت از فعالیت ها و تراکنش های انجام شده به صورت آنلاین از طریق اینترنت است. هدف از این تاکتیک‌ها محافظت از کاربران در برابر تهدیداتی مانند هک کردن سیستم‌های رایانه‌ای، آدرس‌های ایمیل یا وب‌سایت‌ها است. نرم افزار مخربی که می تواند سیستم ها را آلوده کرده "خرید آنتی ویروس نود 32" و به آنها آسیب برساند. و سرقت هویت توسط هکرهایی که اطلاعات شخصی مانند اطلاعات حساب بانکی و شماره کارت اعتباری را سرقت می کنند. امنیت اینترنت جنبه خاصی از مفاهیم گسترده تر مانند امنیت سایبری و امنیت رایانه است که بر تهدیدات و آسیب پذیری های خاص دسترسی و استفاده آنلاین از اینترنت متمرکز است.

 

 

خرید لایسنس نود 32 - امنیت اینترنت چیست؟

 

 

در چشم انداز دیجیتال امروزی، بسیاری از فعالیت های روزانه ما به اینترنت متکی است. انواع مختلفی از ارتباطات، سرگرمی، و وظایف مالی و کاری به صورت آنلاین انجام می شود. این بدان معناست که هزاران داده و اطلاعات حساس به طور مداوم از طریق اینترنت به اشتراک گذاشته می شود. اینترنت بیشتر خصوصی و امن است، اما می تواند کانالی ناامن برای تبادل اطلاعات نیز باشد. با خطر بالای نفوذ هکرها و مجرمان سایبری، امنیت اینترنت یک اولویت برای افراد و مشاغل به طور یکسان است - ما بخش بزرگی از زندگی خود را آنلاین می گذرانیم و برخی از تهدیدات امنیتی اینترنتی "خرید آنتی ویروس Eset internet security" که می توانیم با آنها روبرو شویم عبارتند از:

 

هک - که در آن کاربران غیرمجاز به سیستم های کامپیوتری، حساب های ایمیل یا وب سایت ها دسترسی پیدا می کنند.

ویروس‌ها یا نرم‌ افزارهای مخرب (معروف به بدافزار) - که می‌توانند به داده‌ها آسیب بزنند یا سیستم‌ها را در برابر تهدیدهای دیگر آسیب‌ پذیر کنند.

سرقت هویت - جایی که مجرمان می توانند اطلاعات شخصی و مالی را سرقت کنند.

 

افراد و سازمان ها می توانند با تمرین امنیت اینترنتی از خود در برابر این نوع تهدیدات محافظت کنند.

 

 

رایج ترین تهدیدات امنیتی اینترنتی چیست؟

برای اطمینان از حریم خصوصی و امنیت در اینترنت، آگاهی از انواع مختلف حملات اینترنتی مهم است. تهدیدهای رایج امنیتی اینترنت عبارتند از:

 

خرید آنتی ویروس نود 32 - امنیت سایبری

 

فیشینگ

فیشینگ یک حمله سایبری است که شامل ایمیل های پنهان شده است. هکرها سعی می کنند گیرندگان ایمیل را فریب دهند تا تصور کنند یک پیام واقعی و مرتبط است - برای مثال درخواستی از بانک آنها یا یادداشتی از یک همکار - به طوری که آنها روی یک پیوند کلیک کنند یا یک پیوست را باز کنند. هدف فریب مردم برای تحویل دادن اطلاعات شخصی یا دانلود بدافزار است. فیشینگ یکی از قدیمی ترین تهدیدات امنیتی اینترنتی است که به دهه 1990 باز می گردد. از آنجایی که یکی از ارزان‌ ترین و آسان‌ ترین راه‌ها برای سرقت اطلاعات برای مجرمان است، تا به امروز محبوب مانده است. در سال های اخیر، تکنیک ها و پیام های فیشینگ به طور فزاینده ای پیچیده شده اند.

 

هک و دسترسی از راه دور

هکرها همیشه به دنبال سوء استفاده از آسیب پذیری های یک شبکه یا سیستم خصوصی هستند تا بتوانند اطلاعات و داده های محرمانه را سرقت کنند. فناوری دسترسی از راه دور به آنها هدف دیگری برای بهره برداری می دهد. نرم افزار دسترسی از راه دور به کاربران اجازه می دهد تا از راه دور به رایانه دسترسی داشته باشند و آن را کنترل کنند - و از زمان شیوع بیماری همه گیر، با تعداد بیشتری از افراد که از راه دور کار می کنند، استفاده از آن افزایش یافته است. پروتکلی که به کاربران اجازه می دهد کامپیوتر متصل به اینترنت را از راه دور کنترل کنند Remote Desktop Protocol یا RDP نامیده می شود. از آنجایی که مشاغل در هر اندازه به طور گسترده ای از RDP استفاده می کنند، شانس داشتن یک شبکه ایمن نادرست نسبتاً زیاد است. هکرها از تکنیک های مختلفی برای سوء استفاده از آسیب پذیری های RDP استفاده می کنند تا زمانی که به شبکه و دستگاه های آن دسترسی کامل داشته باشند. آنها ممکن است خودشان سرقت اطلاعات را انجام دهند یا اعتبارنامه را در وب تاریک بفروشند.

 

بدافزار

بدافزار مجموعه‌ای از «مخاطب» و «نرم‌افزار» است. این یک اصطلاح گسترده مربوط به ویروس ها، کرم ها، تروجان ها و سایر برنامه های مضر است که هکرها از آنها برای ایجاد خرابی و سرقت اطلاعات حساس استفاده می کنند. هر نرم افزاری که برای آسیب رساندن به کامپیوتر، سرور یا شبکه طراحی شده باشد را می توان به عنوان بدافزار "انواع بدافزار و راه های جلوگیری از آن" توصیف کرد.

 

بدافزاری مجموعه‌ای از «بدخواهانه» و «تبلیغات» است. این اصطلاح به تبلیغات آنلاین اشاره دارد که بدافزار را توزیع می کند. تبلیغات آنلاین یک اکوسیستم پیچیده است که شامل وب سایت های ناشر، مبادلات تبلیغاتی، سرورهای تبلیغاتی، شبکه های هدف گذاری مجدد و شبکه های تحویل محتوا می باشد. بدافزارها از این پیچیدگی برای قرار دادن کدهای مخرب در مکان‌هایی استفاده می‌کنند که ناشران و شبکه‌ های تبلیغاتی همیشه آن را شناسایی نمی‌کنند. کاربران اینترنتی که با یک تبلیغ مخرب تعامل دارند، می توانند بدافزار را روی دستگاه خود دانلود کنند "خرید نود 32" یا به وب سایت های مخرب هدایت شوند.

 

باج افزار

باج افزار نوعی بدافزار است که شما را از استفاده از رایانه یا دسترسی به فایل های خاص روی رایانه خود باز می دارد مگر اینکه باج پرداخت شود. اغلب به عنوان یک تروجان توزیع می شود - یعنی بدافزاری که به عنوان نرم افزار قانونی پنهان شده است. پس از نصب، صفحه سیستم شما یا فایل های خاصی را تا زمانی که پرداخت نکنید قفل می کند. اپراتورهای باج افزار به دلیل ناشناس بودن، معمولاً پرداخت را در ارزهای رمزنگاری شده مانند بیت کوین مشخص می کنند. قیمت‌های باج بسته به نوع باج‌افزار و قیمت یا نرخ مبادله ارزهای دیجیتال متفاوت است. همیشه اینطور نیست که اگر پرداخت کنید، مجرمان فایل های رمزگذاری شده را آزاد می کنند.

 

حملات باج افزار در حال افزایش است "به حداقل رساندن خطر باج افزار" و انواع باج افزارهای جدید همچنان ظاهر می شوند. برخی از انواع باج افزارهای مورد بحث عبارتند از Maze، Conti، GoldenEye، باج افزار Bad Rabbit، Jigsaw، Locky و باج افزار WannaCry.

 

بات نت ها

 

خرید نود 32 - بات نت چیست؟

 

اصطلاح بات نت یک انقباض از "شبکه ربات" است. بات‌ نت شبکه‌ای از رایانه‌هایی است که عمداً توسط بدافزار آلوده شده‌اند تا بتوانند کارهای خودکار را در اینترنت بدون اجازه یا اطلاع صاحبان رایانه‌ها انجام دهند. هنگامی که مالک بات نت رایانه شما را کنترل می کند، می تواند از آن برای انجام فعالیت های مخرب استفاده کند. این شامل:

 

▪ ایجاد ترافیک اینترنتی جعلی در وب سایت های برای منافع مالی.

▪ استفاده از قدرت دستگاه شما برای کمک به حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS) برای بستن وب سایت ها.

▪ ارسال هرزنامه به میلیون ها کاربر اینترنتی.

▪ ارتکاب کلاهبرداری و سرقت هویت.

▪ حمله به کامپیوترها و سرورها

 

رایانه‌ها به همان روشی که توسط هر نوع بدافزار دیگری آلوده می‌شوند، بخشی از یک بات‌ نت می‌شوند - برای مثال باز کردن پیوست‌های ایمیلی که بدافزار را دانلود می‌کنند یا بازدید از وب‌سایت‌های آلوده به بدافزار. آنها همچنین می توانند از طریق یک شبکه از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر پخش شوند. تعداد ربات‌ها در یک بات‌ نت متفاوت است و به توانایی صاحب بات‌ نت برای آلوده کردن دستگاه‌های محافظت‌ نشده "خرید آنتی ویروس" بستگی دارد.

 

تهدیدات وای فای عمومی

 

خرید نود 32 - خرید لایسنس نود 32 - امنیت اینترنت

 

Wi-Fi عمومی خطراتی را به همراه دارد "نکات امنیتی هنگام استفاده از Wifi عمومی " زیرا امنیت در این شبکه ها - در کافی شاپ ها، مراکز خرید، فرودگاه ها، هتل ها، رستوران ها و غیره - اغلب ضعیف است یا وجود ندارد. فقدان امنیت به این معنی است که مجرمان سایبری و سارقان هویت می توانند کارهایی را که شما به صورت آنلاین انجام می دهید نظارت کنند و رمز عبور و اطلاعات شخصی شما را سرقت کنند. سایر خطرات Wi-Fi عمومی عبارتند از:

 

▪ Packet sniffing - مهاجمان داده‌های رمزگذاری نشده را هنگام عبور از یک شبکه محافظت نشده نظارت و رهگیری می‌کنند.

▪ حملات Man-in-the-Middle – مهاجمان یک هات اسپات Wi-Fi را به خطر می اندازند تا خود را در ارتباطات بین قربانی و نقطه اتصال وارد کنند تا داده های در حال انتقال را رهگیری و اصلاح کنند.

▪ Rogue Wi-Fi networks - مهاجمان یک هانی پات را به شکل وای فای رایگان برای جمع آوری داده های ارزشمند راه اندازی می کنند. هات اسپات مهاجم به مجرای تمام داده های مبادله شده از طریق شبکه تبدیل می شود.

 

چگونه از داده های خود به صورت آنلاین محافظت کنیم؟

اگر نمی‌دانید که چگونه از محافظت اینترنت اطمینان حاصل کنید و چگونه از داده‌های خود به صورت آنلاین محافظت کنید، نکات امنیتی معقولی که می‌توانید دنبال کنید عبارتند از:

 

خرید آنتی ویروس نود 32 - خرید نود 32 اینترنت سکوریتی - اینترنت و فضای مجازی

 

احراز هویت چند عاملی را در هر کجا که می توانید فعال کنید

 

احراز هویت چند عاملی (MFA) یک روش احراز هویت است که از کاربران می‌خواهد دو یا چند روش تأیید را برای دسترسی به یک حساب آنلاین ارائه دهند. به عنوان مثال، به جای درخواست صرف یک نام کاربری یا رمز عبور، احراز هویت چند عاملی با درخواست اطلاعات اضافی، مانند:

 

▪ رمز عبور یکبار مصرف که سرورهای احراز هویت وب سایت به تلفن یا آدرس ایمیل کاربر ارسال می کنند.

▪ پاسخ به سوالات امنیتی شخصی

▪ اثر انگشت یا سایر اطلاعات بیومتریک، مانند تشخیص صدا یا چهره.

 

احراز هویت چندعاملی احتمال یک حمله سایبری موفق را کاهش می دهد. برای ایمن‌تر کردن حساب‌های آنلاین خود، ایده خوبی است که احراز هویت چند عاملی را در صورت امکان پیاده‌سازی کنید.

 

استفاده از آنتی ویروس دارای امنیت اینترنت

 

فایروال به عنوان یک مانع بین رایانه شما و شبکه دیگری مانند اینترنت عمل می کند. فایروال ها ترافیک ناخواسته را مسدود می کنند و همچنین می توانند به جلوگیری از آلوده شدن رایانه شما توسط نرم افزارهای مخرب کمک کنند. اغلب سیستم عامل اورجینال شما دارای یک فایروال از پیش نصب شده است. اما برای به حداکثر رساندن امنیت اینترنت "خرید لایسنس Eset internet security" ایده خوبی است که مطمئن شوید این ویژگی‌ها از شما در برابر خطرات حفاظت حداکثری می رسانند.

 

آنتی ویروس امنیت اینترنت برای تضمین حریم خصوصی و امنیت آنلاین بسیار مهم است. بهترین نرم افزار امنیت اینترنتی شما را در برابر انواع مختلف حملات اینترنتی محافظت می کند و از داده های شما به صورت آنلاین محافظت می کند. به روز نگه داشتن نرم افزار آنتی ویروس بسیار مهم است – اکثر برنامه های مدرن به طور خودکار خود را به روز می کنند تا از آخرین تهدیدات امنیتی اینترنت مطلع شوند.

 

چگونه خانواده خود را در اینترنت ایمن نگه داریم

 

خرید آنتی ویروس - چگونه از حریم خصوصی خود محافظت کنیم

 

امنیت اینترنت برای کودکان بسیار مهم است - محافظت از کودکان در برابر محتوا و مخاطبین مضر یا نامناسب، و همچنین نرم افزارهای مخرب یا حملات. آموزش نکات ایمنی آنلاین به فرزندانتان می تواند به ایمن نگه داشتن آنها کمک کند. کودکان زمان بیشتری را به صورت آنلاین سپری می کنند، و مهم است که با آنها در مورد نحوه ایمن ماندن در اینترنت صحبت کنیم. اطمینان از اینکه بچه‌ها می‌دانند چه اطلاعاتی را به صورت آنلاین خصوصی نگه دارند ضروری است، برای مثال توضیح اینکه چرا باید رمز عبور خود را خصوصی نگه دارند و اطلاعات شخصی خود را ارائه ندهند. قرار دادن رایانه در یک مکان مشترک، جایی که می‌توانید استفاده از آن را تماشا و نظارت کنید، می‌تواند راه مفیدی برای اطمینان از استفاده ایمن کودکان از اینترنت باشد.

 

بسیاری از بچه ها از تماشای ویدیوهای یوتیوب لذت می برند. بنابراین، برای اینکه این تجربه ایمن تر باشد، می توانید از کنترل های والدین YouTube استفاده کنید. همچنین ممکن است بخواهید از برنامه اختصاصی YouTube برای کودکان از YouTube Kids استفاده کنید. این یک رابط کاربری مناسب‌ تر برای کودکان فراهم می‌کند، و ویدیوهای موجود در برنامه با ترکیبی از ناظران انسانی و فیلترهای خودکار بررسی می‌شوند تا اطمینان حاصل شود که ویدیوها برای کودکان کوچک‌ تر مناسب هستند.

 

همچنین برای محافظت از تراکنش های آنلاین این اقدامات "نحوه محافظت از پرداخت های آنلاین" ضروری می باشد.

 

سایت نادمارکت فعالیت خود را از سال 94 با ارائه آنتی ویروس و نرم افزار آغاز نموده و توانست با ارائه خدمات موثر به یکی از برترین و بزرگترین ارائه دهنده محصولات اورجینال آنتی ویروس تبدیل شود، تا محصولات متنوع و اورجینال را به کاربران ارائه دهد. کارشناسان نادمارکت با پشتیبانی فنی و قدرتمند پاسخگوی همیشگی نیاز های کاربران عزیز جهت بهترین راهنمایی ها و راهکارها در قالب محصولات اورجینال هستند.

لطفا قبل از هر گونه سوالی قسمت سوالات متداول مطالعه شود، به صورت کلی ما مشتاقانه آماده هستیم، تا تمام سوالات و نیازهای شما را پاسخگو باشیم.

تلگرام: ID = @nodmarket (فقط ارسال پیام)
وآتس آپ: 09338809387 (فقط ارسال پیام)
تماس 1: 09338809387
تماس 2: 01334556373