نحوه بوت شدن به حالت Advanced Startup Mode در ویندوز 11

27
January
2023
آموزش دسترسی به منو بوت در ویندوز 11
با درود به کاربران و بازدید کنندگان عزیز سایت تخصصی نادمارکت

جهت خرید لایسنس اورجینال آنتی ویروس نود 32 بر روی لینک رو به رو کلیک کنید:خرید لایسنس نود 32

جهت خرید لایسنس اورجینال ویندوز 10 و 11 بر روی لینک رو به رو کلیک کنید:خرید ویندوز
اغلب اوقات، سیستم ویندوز شما خطایی را نشان می دهد که ممکن است نیاز به عیب یابی از طریق حالت Advanced startup یا Advanced startup options داشته باشد. گزینه های راه اندازی پیشرفته لیستی از تنظیمات پیشرفته بوت و ابزارهای بازیابی را در اختیار شما قرار می دهند. این به ویژه زمانی مفید است که رایانه شما بهتازگی روشن نمیشود و در آن زمان است که میتوانید به این گزینهها دسترسی داشته باشید و رایانه خود را با استفاده از این گزینهها عیبیابی یا تعمیر کنید. همچنین می توانید از این تنظیمات برای عیب یابی سایر مشکلاتی که قبل از راه اندازی ویندوز رخ می دهد استفاده کنید.

ویندوز گزینه های پنهان زیادی دارد که در برخی شرایط می تواند مفید باشد. به عنوان مثال، می توانید رایانه شخصی خود را در حالت ایمن راه اندازی کنید یا با استفاده از برخی از میانبرهای اصلی صفحه کلید به منوی بوت دسترسی پیدا کنید. بخش Advanced Startup Options پیچیده تر است و شامل دستوراتی است که کاربران ویندوز ممکن است حتی از وجود آنها خبر نداشته باشند! علاوه بر این، با معرفی ویندوز 11، بسیاری از کاربران با ویژگی ها و تنظیمات جدید گیج شده اند. آنها از نحوه راهاندازی سیستمهای خود در حالت راهاندازی پیشرفته در ویندوز 11 برای عیبیابی هر گونه خطا اطلاعی ندارند.
روش 1: استفاده از گزینه Advanced Startup در تنظیمات
این یکی از سریعترین و سادهترین راهها برای رسیدن به گزینههای راهاندازی پیشرفته است. با این حال، این به شما کمک می کند تا زمانی که رایانه شما روشن است، عیب یابی کنید. بیایید ببینیم چگونه رایانه شخصی ویندوز 11 خود را در حالت پیشرفته بوت کنیم:
1- کلیدهای Win + I را روی صفحه کلید خود فشار دهید تا برنامه تنظیمات راه اندازی شود.
2- در پنجره تنظیمات، روی System در سمت چپ کلیک کنید

3. اکنون به سمت راست بروید، به پایین اسکرول کنید و روی Recovery کلیک کنید.

4. در مرحله بعد، در صفحه Recovery سمت راست، به بخش Advanced startup رفته و روی دکمه Restart now در سمت راست آن کلیک کنید. رایانه شما اکنون در صفحه گزینه های راه اندازی پیشرفته راه اندازی مجدد می شود.

5. در صفحه انتخاب گزینه ای که می بینید، روی Troubleshoot کلیک کنید. سپس می توانید گزینه Reset your PC یا Advanced options را بر اساس نیاز خود انتخاب کنید.
روش 2: استفاده از منوی Power
این روش به شما امکان می دهد از طریق منوی پاور و کلید صفحه کلید به حالت راه اندازی پیشرفته راه اندازی شوید. دستورالعمل های زیر را دنبال کنید:
1- روی Start کلیک کنید و به سمت راست پایین منو بروید.
2- کلید Shift را روی صفحه کلید خود فشار دهید و با فشار دادن آن، روی دکمه پاور در منوی Start کلیک کنید و Restart را انتخاب کنید.

اکنون منتظر بمانید تا کامپیوتر شما در حالت Advanced Startup راه اندازی مجدد شود.
روش 3: از طریق Command Prompt
همچنین می توانید از طریق Command Prompt بالا وارد حالت Advanced Startup Mode شوید. بیایید ببینیم چگونه:
1- کلیدهای Win + R را روی صفحه کلید خود فشار دهید تا پنجره دستور Run اجرا شود.
2- در پنجره Run دستور cmd را در نوار جستجو تایپ کنید و کلیدهای Ctrl + Shift + Enter را به طور همزمان روی صفحه کلید خود فشار دهید تا پنجره Command Prompt در حالت Admin باز شود.
3- در پنجره خط فرمان بالا، دستور زیر را اجرا کنید و Enter را بزنید:

رایانه ویندوز 11 شما اکنون به حالت Advanced Startup راه اندازی می شود.
روش 4: از طریق صفحه نمایش تعمیر خودکار
با این حال، اگر رایانه شما روشن نمی شود و باید این مشکل را عیب یابی کنید، می توانید برای دسترسی به حالت بازیابی پیشرفته مراحل زیر را دنبال کنید:
1- روی Start کلیک کنید و به سمت راست پایین منو بروید.
2- هنگامی که رایانه شما روشن می شود و لوگوی سازنده را می بینید، دکمه روشن/خاموش را فشار دهید و آن را برای حدود 5 تا 6 ثانیه فشار دهید تا به خاموش شود.
3- اکنون مراحل بالا را دو تا سه بار تکرار کنید یا تا زمانی که کامپیوتر دوباره راه اندازی شود و صفحه Windows Recovery Environment را مشاهده کنید.
در اینجا ویندوز شروع به تعمیر خودکار می کند.

4- در مرحله بعد، اکانت ویندوز 11 خود را انتخاب کنید، رمز عبور را تایپ کنید و سپس دکمه Continue را فشار دهید.
5- اکنون در صفحه Automatic Repair، گزینه Advanced Startup را برای ادامه انتخاب کنید.
روش 5: از طریق Lock Screen
شما همچنین می توانید کامپیوتر خود را در گزینه های راه اندازی پیشرفته از طریق صفحه قفل راه اندازی مجدد کنید. بیایید ببینیم چگونه:
1- هنگامی که رایانه خود را روشن می کنید یا راه اندازی مجدد می کنید، به Lock Screen می رسید که در آنجا باید رمز عبور یا پین را وارد کنید تا به دسکتاپ ویندوز خود دسترسی پیدا کنید.
در حالی که در صفحه قفل هستید، به سمت راست پایین صفحه بروید، کلید Shift را فشار دهید و آن را فشار دهید، روی دکمه روشن/خاموش کلیک کنید و Restart را انتخاب کنید. کامپیوتر شما اکنون راه اندازی مجدد می شود و شما را به حالت راه اندازی پیشرفته می برد.
روش 6: استفاده از میانبر صفحه کلید
در این روش می توانید با استفاده از کلیدهای میانبر به منوی Advanced Startup دسترسی پیدا کنید. این امکان زمانی وجود دارد که کامپیوتر شما روشن باشد. بیایید ببینیم چگونه:
1- کلیدهای Ctrl + Alt + Delete را به طور همزمان روی صفحه کلید خود فشار دهید تا منوی ویندوز 11 باز شود.
2- سپس به سمت راست پایین صفحه بروید.
حالا کلید Shift را فشار داده و با نگه داشتن آن روی دکمه پاور کلیک کرده و Restart را انتخاب کنید.

رایانه شما اکنون در صفحه Advanced Startup بوت می شود.
همچنین، میتوانید با استفاده از یک رسانه نصب قابل بوت (USB، دستگاه خارجی و غیره) به حالت Advanced Startup در ویندوز 11 راهاندازی شوید. به سادگی دستگاه خود را با استفاده از رسانه USB / Bootable بوت کنید و سپس دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید تا وارد بخش Advanced Startup شوید.